Nevíte jestli přijet?

17.07.2013 22:23

Přinášíme několik důvodů proč ANO!

 

1) TERÉN

Nádherný prostor Českého ráje (viz také Tipy na výlet), kde je každá dohledávka bolest i radost. Kameny, skalky, údolíčka, vegetační detaily, to vše říznuté rychlým sprintem v Jičíně. Staré mapy si můžete prohlédnout zde, a kdo to ještě nezaregistroval, tak druhá etapa se poběží přímo srdcem Přivýšiny. Tu znáte možná z klasiky nebo krátké tratě, ale pro sprint ještě použitá nebyla. Malá ochutnávka staré mapy:

 

 

2) DOPROVODNÉ AKCE  

Na své si přijdou mladí i zkušení a vše podstatné najdete na samostatné stránce. Přece jenom ale musíme vypíchnout, že pivní štafety uspořádají členové samotného BEERMENTALU.

 

 

3) POŘADATELÉ

Kdo by nechtěl běžet middle od mistra světa v pivních Hendyho?  Kdo by nechtěl běžet sprint od mistra světa ve SMIKu Zhalyho? Kdo by nechtěl běžet sprint od štafetového mistra světa Mrazáka? Kdo by nechtěl běžet skoromiddle od middlového mistra světa Hóny?

 

 

4) BABY FRIENDLY

Večerní párty bude v uzavřené místnosti, takže v kempu předpokládáme klidné spaní. O malé uličníky se v době etap postaráme ve školce, zatímco vy se můžete plně soustředit na závod. Nejlepší (nejen děti) se mohou těšit na sladkou odměnu.

 

Těšíme se na vás! Pořadatelé ze Sportcentra Jičín.